Wie bent u?
Keerpunt > XpertSuite > XpertSuite voor werknemers

XpertSuite voor werknemers

Deze pagina is bedoeld voor werknemers die DialoogXpert gebruiken.

Correspondentie via DialoogXpert

Bij Keerpunt vinden we uw privacy belangrijk. Daarom communiceren we online met u in een beschermde omgeving, DialoogXpert. U vindt al onze correspondentie in DialoogXpert terug en vragen u soms ook om in DialoogXpert digitaal documenten te ondertekenen.

Zodra er een bericht voor u klaarstaat in DialoogXpert, ontvangt u een notificatie per e-mail om uw
gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

Kijk voor meer informatie op onze pagina over de dialoogxpert.

Uitleg over inloggen

We hebben een speciale pagina met uitleg over inloggen.

Uitleg over 2-factor authenticatie

We hebben een speciale pagina met uitleg over inloggen met 2-factor authenticatie.

Veelgestelde vragen

Hoe log ik in als werknemer?
U ontvangt van Keerpunt een bericht met een link. U klikt op de link en maakt een wachtwoord aan. Daarna opent DialoogXpert en kunt u communiceren met uw re-integratiespecialist of praktijkondersteuner. Hier leest u meer over DialoogXpert.
De link uit een e-mail van DialoogXpert werkt niet
Is de e-mail met de link in uw spambox terecht gekomen? Wanneer u de e-mail als ‘veilig’ markeert en de e-mail naar uw inbox verplaatst kunt u vaak de link wel gebruiken. Mocht dit nog niet werken kan het helpen de afzender “verzuimxpert” aan uw contactpersonen toe te voegen. Vooral bij G-mail en Hotmail e-mail adressen zien we dat links vaak niet werken doordat ze in de spam terecht zijn gekomen en niet gezien worden als veilig. Als het u op deze manier niet lukt de link werkend te krijgen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Hoe wordt mijn privacy gegarandeerd?

Door akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden geeft u aan dat wij uw gegevens mogen verwerken volgens de AVG. Op deze manier wordt uw privacy gegarandeerd. Daarnaast wordt uw privacy gegarandeerd door de 2-factor authenticatie bij het inloggen in XpertSuite.


Neem contact op

Liever telefonisch contact?

Contactgegevens bij vragen: Heeft u andere vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar, u kunt bellen op 035-6558500. We zijn ook bereikbaar via de mail op contact@keerpunt.nl

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020