Wie bent u?
Keerpunt > XpertSuite

XpertSuite

Keerpunt werkt met XpertSuite, een nieuw online verzuimprogramma.

Aansluitend op de behoefte van de werkgever is het beheren van verzuimdossiers makkelijker en efficiënter. Daarnaast voldoet het programma aan de laatste normen op het gebied van techniek en veiligheid. XpertSuite werkt volledig conform AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Bescherming van persoonsgegevens van werkgever en werknemer is hiermee gewaarborgd.

Login bij XpertSuite

Uw medewerker ziekmelden in tijden van corona? In onze ‘Veelgestelde verzuim vragen coronavirus’ vertellen wij waar u op moet letten.

Wie bent u?

Werkgever Werknemer

Voordelen voor de werkgever

  • Verkrijg inzicht in verzuimdossiers.
  • Alles op 1 plek: correspondentie, gegevens en documenten over verzuim en re-integratie staan in XpertSuite.
  • De gegevens zijn optimaal beschermd conform AVG.

Als werkgever kunt u verzuim van uw werknemer melden in XpertSuite. In deze video ziet u hoe u dat moet doen.

Maakt u gebruik van een gekoppeld HR-systeem of een portaal van een verzekeraar? Dan hoeft u de werknemer niet nog eens ziek te melden in XpertSuite. Keerpunt beschikt dan direct over de ziekmelding.

Uitleg over inloggen

We hebben een speciale pagina met uitleg over inloggen.

Uitleg over 2-factor authenticatie

We hebben een speciale pagina met uitleg over inloggen met 2-factor authenticatie.

 

Handleiding Instellen DialoogXpert e-mailnotificatie

Deze handleiding is beschikbaar als download.

Uitleg over een dialoog starten met DialoogXpert

We hebben een speciale pagina met uitleg over het starten van een dialoog met DialoogXpert.

Veelgestelde vragen

De link uit een e-mail van DialoogXpert werkt niet
Is de e-mail met de link in uw spambox terecht gekomen? Wanneer u de e-mail als ‘veilig’ markeert en de e-mail naar uw inbox verplaatst kunt u vaak de link wel gebruiken. Mocht dit nog niet werken kan het helpen de afzender “verzuimxpert” aan uw contactpersonen toe te voegen. Vooral bij G-mail en Hotmail e-mail adressen zien we dat links vaak niet werken doordat ze in de spam terecht zijn gekomen en niet gezien worden als veilig. Als het u op deze manier niet lukt de link werkend te krijgen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Waar kan ik vragen stellen over het werken met het Verzuimsysteem?

Voor uw vragen kunt u terecht bij de Vragen & Antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u contact opnemen met Keerpunt via contact@keerpunt.nl.

Is ‘twee factor authenticatie’ alleen mogelijk via een SMS-bericht?

Nee, het is ook mogelijk om in te loggen via een authenticatie-app, zoals Google Authenticator

Ik probeer in te loggen in XpertSuite maar ik ontvang geen SMS-bericht?

U heeft als gebruiker de optie om het SMS bericht opnieuw te versturen. Klik hiervoor op “Inloggen mislukt” en vervolgens op “SMS opnieuw versturen”. Er wordt nu een nieuw SMS-bericht verstuurd naar uw telefoon (het SMS-bericht bestaat uit cijfers en letters, er staan geen hoofdletters in het bericht).

Waarom dien ik een telefoonnummer op te geven bij het inloggen in XpertSuite?

Alle systemen waarin persoonsgegevens zijn opgeslagen dienen wettelijk gebruik te maken van een tweede verificatiestap bij het inloggen (twee factor authenticatie). Dit wordt gedaan bij XpertSuite met uw telefoonnummer, deze is aan u persoonlijk verbonden en is een geldige manier om te controleren/verifiëren dat degene die inlogt echt is wie hij zegt dat hij is.

Hoe kan ik inloggen?

U logt in de PortalXpert van XpertSuite in met uw gebruikersnaam, een wachtwoord en 2-factor authenticatie.

Ik probeer in te loggen in XpertSuite maar ik ben mijn telefoon vergeten, wat nu?

U heeft als gebruiker de optie om in te loggen middels de backup-code die u heeft gekregen bij de eerste keer inloggen in het systeem. Elke backup-code kunt u één keer gebruiken als alternatief voor het inloggen met een SMS-bericht. Na het inloggen met de backup-code kunt u via het systeem een nieuwe backup-code genereren. Klik hiervoor op “Inloggen mislukt” en vervolgens op “Gebruik back-up code”.

Wat is 2-factor authenticatie?

2-factor authenticatie houdt in dat u met behulp van een unieke beveiligingscode in moet loggen. Deze code vraagt u aan bij het inloggen en ontvangt u op uw telefoon. Deze manier van inloggen garandeert uw privacy en beschermt uw gegevens.

Krijg ik per e-mail een bericht over de openstaande taken?

U krijgt één keer per week een e-mail waarin staat aangegeven hoeveel taken er open staan in XpertSuite. Er wordt i.v.m. privacyregelgeving geen e-mail  verstuurd over wat de taak inhoudt, u dient hiervoor in te loggen in XpertSuite.

Hoe wordt mijn privacy gegarandeerd?

Door akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden geeft u aan dat wij uw gegevens mogen verwerken volgens de AVG. Op deze manier wordt uw privacy gegarandeerd. Daarnaast wordt uw privacy gegarandeerd door de 2-factor authenticatie bij het inloggen in XpertSuite.

XpertSuite wachtwoord vergeten?

Klik op de inlogpagina op “Wachtwoord vergeten?” en volg de aangegeven instructies om uw wachtwoord te resetten.

Waarom moet de klant akkoord gaan met de gebruikersvoorwaarden? Kan Keerpunt dit niet voor mij regelen?

De klant moet akkoord gaan met de gebruikersvoorwaarden om het Keerpunt juridisch te machtigen voor het verwerken van gegevens. Zonder deze machtiging zijn wij niet bij machte om de gegevens van een bedrijf te verwerken en op te nemen in ons systeem.

Hoe log ik in met een Yubikey?
Werkgevers zonder mobiele telefoon kunnen gebruikmaken van een Yubikey voor inlog met 2-factor authenticatie. Bekijk de handleiding voor instructie en link naar een verkooppunt. Aanschafkosten van een yubikey zijn voor de werkgever.

Liever telefonisch contact?

Contactgegevens bij vragen: Heeft u andere vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar, u kunt bellen op 035-6558500  . We zijn ook bereikbaar via de mail op contact@keerpunt.nl

 

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020