Wie bent u?
Keerpunt > Verzekeraars

Verzekeraars

Keerpunt werkt intensief samen met de Amersfoortse Verzekeringen en Nationale-Nederlanden. Beide verzekeraars bieden het verzuimmanagement van Keerpunt aan als onderdeel van hun verzuimverzekeringen, als onderdeel van het product of als aanvullende module. Tevens maakt Keerpunt deel uit van het aanbod van volmachten die beide verzekeraars verstrekken.

Een jarenlange, intensieve samenwerking staat garant voor 100% aansluiting tussen Keerpunt en de verzekeraars. Zo betekent samenwerken ook voor u gemak.

 

Goede aansluiting op polisvoorwaarden en beleid

  • Alle medewerkers van Keerpunt kennen de polisvoorwaarden van Nationale-Nederlanden.
  • Het beleid van De Amersfoortse Verzekeringen en Nationale-Nederlanden is bekend bij onze re-integratiespecialisten.

Geen zorgen om kosten-baten analyses

  • Keerpunt voert de kosten-baten analyses uit, u hoeft hier zelf niets aan te doen.

Snelheid door mandaat

  • Keerpunt heeft de bevoegdheid om bij een positieve kosten-baten analyse direct over te gaan tot de interventie. Deze bevoegdheid stelt Keerpunt in staat om te handelen zonder tussenkomst van de verzekeraar. Dit bevordert de snelheid van het proces.

Wilt u meer weten over de producten van De Amersfoortse en/of Nationale-Nederlanden, dan verwijzen wij u graag naar één van de verzekeraars of uw verzekeringsadviseur. Heeft u vragen over de dienstverlening in de volmacht, neem dan contact op met ons.

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020