verzekeraar of volmacht
Keerpunt > Verzekeraar of volmacht > Duurzaam herstel van de medewerker

Duurzaam herstel van de medewerker

Uw vaste re-integratiespecialist zal samen met uw klant en de verzuimende medewerker zoeken naar de beste en snelste manier om te re-integreren waarin duurzaam herstel voorop staat.

Met duurzaam herstel wordt bedoeld dat de medewerker op een zo goed mogelijke manier zijn werkzaamheden in eigen of ander werk weer kan oppakken, dat voor langer termijn geschikt is. Hierbij is het inzetten van goede interventies en een goede samenwerking met de bedrijfsarts van belang. De samenwerking met alle partijen (klant, medewerker, bedrijfsarts, interventiebedrijf, re-integratiespecialist en volmacht) zal ervoor zorgen dat de duurzaamheid van de re-integratie zal worden gewaarborgd.

Keerpunt werkt samen met een providerboog die periodiek getoetst wordt aan kwaliteit. Keerpunt krijgt hiervoor geen provisie. Onze winst halen wij uit het goed begeleiden van de medewerkers waardoor deze weer sneller aan het werk kan.

Keerpunt is een arbodienstverlener die kwalitatieve eisen stelt aan haar bedrijfsartsen om een duidelijk plan op te kunnen stellen en uit te laten voeren. Hierdoor zal de klant en de medewerker op de juiste manier begeleid worden in de re-integratie.Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2019