verzekeraar of volmacht
Keerpunt > Verzekeraar of volmacht

Keerpunt voor u als Verzekeraar of Volmacht

De informatie die relevant is voor u, op één pagina.

Duurzaam herstel van de medewerker

Uw vaste re-integratiespecialist zal samen met uw klant en de verzuimende medewerker zoeken naar de beste en snelste manier om te re-integreren waarin duurzaam herstel voorop staat.

Lees meer

Klanttevredenheid

Als volmacht staat u dicht bij uw klant en wilt u de klant zo goed mogelijk van advies en ondersteuning voorzien wanneer zij hier behoefte aan hebben. Uw klant kan te maken hebben met verzuimende medewerkers. Het verzuim is niet iets waar uw klant altijd dagelijks mee te maken heeft.

Lees meer

Schadelastbeheersing

Keerpunt is als belangrijke samenwerkingspartner van verschillende verzekeraars en volmachten, de beste partner om u te ondersteunen bij het verlagen van de schadelast.

Lees meer

Blijven ontwikkelen

Wij begeven ons in een veranderende markt waarin wij ons moeten blijven ontwikkelen. Dit geldt zowel voor de kennis op het gebied van verzuim als op gebied van de wet- en regelgeving. Onze medewerkers hebben specialistische kennis op deze gebieden.

Lees meer

Benieuwd wat Keerpunt voor u kan betekenen?

 

Onze diensten

Download onze brochure

Meer weten? Onze brochure biedt informatie over onze diensten. Klik hier om de brochure te downloaden.

Download PDF

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Door hier uw e-mailadres achter te laten, ontvangt u informatie over het laatste nieuws rondom Keerpunt, verzuim, re-integratie en wetgeving.

Wat maakt Keerpunt uniek?

Keerpunt helpt, begeleidt, adviseert en traint. Dit doen we proactief, persoonlijk en altijd gemotiveerd vanuit ons positieve mensbeeld.

 

Waarmee kan Keerpunt u van dienst zijn?

Heeft u een vraag of opmerking? De medewerkers van Keerpunt helpen u graag. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Neem contact op
  • Keerpunt helpt, begeleidt, adviseert en traint. Dit doen we proactief, persoonlijk en altijd gemotiveerd vanuit ons positieve mensbeeld.
  • U geeft ons gemiddeld een 8,1 voor onze dienstverlening. Onze deskundige medewerkers en het persoonlijk contact zorgen voor hoge kwaliteit van dienstverlening en hoge klanttevredenheid.
  • Keerpunt is al ruim 17 jaar sterk in de samenwerking met de werkgevers, de verzekeraars a.s.r./De Amersfoortse en Nationale-Nederlanden, de verschillende intermediairs, volmachten en het externe artsennetwerk.

Wat zeggen anderen over ons?

Meerdere verzekeraars en volmachten aan het woord:

De jarenlange samenwerking zorgt ervoor dat wij voor onze klanten altijd de best denkbare dienstverlening kunnen aanbieden die passend is bij de wensen van de klanten, maar die ook optimaal wordt wanneer zich wetswijzigingen voordoen. a.s.r. / De Amersfoortse

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er specifiek voor u nog geen vragen geselecteerd. Heeft u toch een vraag? Schroom dan niet om deze aan ons te stellen.


Bekijk alle vragen

Uw vraag nog niet beantwoord?

We zijn trots op onze klanten

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2019