Wie bent u?
Keerpunt > Over Keerpunt

Over Keerpunt

Keerpunt. Een zeker vooruitzicht.

Visie

Bij verzuim staat de relatie tussen mens en werk centraal. Keerpunt helpt de werkgever en de werkende mens vooruit, door uit te gaan van het belang van de ondernemer en de kracht van het individu.

Missie

Vanuit een positief mensbeeld helpt Keerpunt de werkende mens duurzaam aan het werk. En biedt daardoor een zeker vooruitzicht aan de ondernemer en zijn medewerkers.

MVO

Benieuwd op welke manier Keerpunt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen toepast?

Lees meer over MVO

Wat vindt Keerpunt nou écht belangrijk?

Keerpunt helpt de werkende mens vooruit en biedt daardoor een zeker vooruitzicht. Als verantwoordelijk speler in de wereld van arbodienstverlening, re-integratie, casemanagement en het toekomstige werken, levert Keerpunt effectieve en duurzame oplossingen. Voor zowel de korte als de lange termijn.

Keerpunt heeft een positief mensbeeld, omarmt innovatie, verlegt zo nodig kaders en weet precies hoe om te gaan met de continue veranderingen in de relatie tussen mens en werk.

Wat maakt Keerpunt uniek?

U geeft ons gemiddeld een 8,3 voor onze dienstverlening. Onze deskundige medewerkers en het persoonlijk contact zorgen voor hoge kwaliteit van dienstverlening en hoge klanttevredenheid.

Sinds 1999 hebben we ervaring op het gebied van werk en verzuim. En zijn we door onze jarenlange ervaring in staat u optimaal te helpen.

Keerpunt is sterk in de samenwerking met de werkgevers, de verzekeraars De Amersfoortse en Nationale- Nederlanden, de verschillende intermediairs en volmachten en het externe artsennetwerk.

Uw Keerpunt

Wij zijn de verbindende schakel tussen werkgever, medewerker, verzekeraar, volmacht en intermediair. Uw situatie is uniek, daarom streven wij naar een aanpak op maat. Klik hieronder op de knop die op u van toepassing is.

Werkgever

Het vinden van balans tussen goed werkgeverschap en de continuïteit van uw bedrijf is essentieel.
Lees meer

Medewerker

Uw situatie vereist een unieke aanpak. Benieuwd wat Keerpunt voor u kan betekenen?
Lees meer

Intermediair

Uw klant staat centraal, dus het is aan u om voor elke unieke situatie de beste oplossing te vinden.
Lees meer

Dit zeggen onze klanten over onze samenwerking

“Wat Keerpunt goed doet: Duidelijk communiceren. Zodat je weet wat je van elkaar kunt verwachten en dat duidelijk teruggekoppeld wordt.” Intermediair
“Waar Keerpunt mee door moet gaan: Het de werkgever, onze klant dus, zo makkelijk mogelijk maken. De ondernemers hebben het al heel druk en hebben geen tijd om allerlei formulieren in te vullen.” Volmacht
“Binnen twee weken was het arbeidsconflict opgelost” Werkgever
“Keerpunt heeft een zeer duidelijke meerwaarde getoond bij het inroepen van extra deskundigheid tijdens mijn ziekte.” Medewerker
“Wat kenmerkend is voor Keerpunt is de kennis en hun providersboog.” Volmacht

Onze samenwerkingen

Wij zijn trots op onze partners. Wij werken onder meer samen met brancheorganisaties, verzekeraars, arbodiensten en providers in de markt. Door de handen in één te slaan met al deze organisaties, zetten wij ons keer op keer in om de beste dienstverlening te bieden aan onze klanten.

Brancheorganisaties

Lees meer

Verzekeraars

Lees meer

Providers

Lees meer
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2019