Wie bent u?
Keerpunt > Over Keerpunt

Samen voor gezond werken

Onze missie is: minder verzuim in Nederland

Bij Keerpunt weten we hoe belangrijk werken is. We hebben dagelijks te maken met diverse organisaties waar medewerkers langs de zijlijn staan, om wat voor reden dan ook. Dat kan en moet anders.

Wij geloven dat iedereen op een gezonde manier aan de slag kan. Dat wil zeggen onder goede omstandigheden weer duurzaam aan de slag.

Daarom kijken we bij Keerpunt naar wat er wél kan en hoe we dat samen kunnen organiseren. Dat is waar we al jaren succesvol in zijn en wat ons drijft.

Wat kunt u van ons verwachten?

Keerpunt biedt duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van gezond werken – van arbodienstverlening, re-integratie, casemanagement tot aan WGA en ziektewet.

We organiseren een optimale samenwerking tussen alle betrokkenen en richten ons altijd op wat wél kan. Zo werken we samen aan minder verzuim en gezond werken. Daar wordt iedereen beter van.

MVO

Benieuwd op welke manier Keerpunt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen toepast?

Lees meer over MVO

Wat maakt Keerpunt uniek?

U geeft ons gemiddeld een 8,3 voor onze dienstverlening. Onze deskundige medewerkers en het persoonlijk contact zorgen voor hoge kwaliteit van dienstverlening en hoge klanttevredenheid.

Sinds 1999 hebben we ervaring op het gebied van werk en verzuim. En zijn we door onze jarenlange ervaring in staat u optimaal te helpen.

Keerpunt is sterk in de samenwerking met de werkgevers, de verzekeraars De Amersfoortse en Nationale- Nederlanden, de verschillende intermediairs en volmachten en het externe artsennetwerk.

Uw Keerpunt

Wij zijn de verbindende schakel tussen werkgever, medewerker, verzekeraar, volmacht en intermediair. Uw situatie is uniek, daarom streven wij naar een aanpak op maat. Klik hieronder op de knop die op u van toepassing is.

Werkgever

Het vinden van balans tussen goed werkgeverschap en de continuïteit van uw bedrijf is essentieel.
Lees meer

Medewerker

Uw situatie vereist een unieke aanpak. Benieuwd wat Keerpunt voor u kan betekenen?
Lees meer

Intermediair

Uw klant staat centraal, dus het is aan u om voor elke unieke situatie de beste oplossing te vinden.
Lees meer

Dit zeggen onze klanten over onze samenwerking

“Keerpunt heeft een zeer duidelijke meerwaarde getoond bij het inroepen van extra deskundigheid tijdens mijn ziekte.” Medewerker
“Wat kenmerkend is voor Keerpunt is de kennis en hun providersboog.” Volmacht
“Waar Keerpunt mee door moet gaan: Het de werkgever, onze klant dus, zo makkelijk mogelijk maken. De ondernemers hebben het al heel druk en hebben geen tijd om allerlei formulieren in te vullen.” Volmacht
“Binnen twee weken was het arbeidsconflict opgelost” Werkgever
“Wat Keerpunt goed doet: Duidelijk communiceren. Zodat je weet wat je van elkaar kunt verwachten en dat duidelijk teruggekoppeld wordt.” Intermediair

Onze samenwerkingen

Wij zijn trots op onze partners. Wij werken onder meer samen met brancheorganisaties, verzekeraars, arbodiensten en providers in de markt. Door de handen in één te slaan met al deze organisaties, zetten wij ons keer op keer in om de beste dienstverlening te bieden aan onze klanten.

Brancheorganisaties

Lees meer

Verzekeraars

Lees meer

Providers

Lees meer
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020