Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws

a.s.r. en Nationale-Nederlanden splitsen joint venture Keerpunt

Speciaal voor

Selecteer één of meer
2 juni 2020

a.s.r. en Nationale-Nederlanden splitsen joint venture Keerpunt

Per 1 oktober 2020 gaan Keerpunt en HCS samen verder. Keerpunt is een joint venture van a.s.r. en Nationale-Nederlanden. Beide aandeelhouders zijn voornemens per 1 oktober 2020 de werkzaamheden van Keerpunt te splitsen tussen a.s.r. en HCS, dochter van Nationale-Nederlanden.

Lees meer
26 mei 2020

Aanvragen van Covid-testen rechtstreeks bij GGD

Vanaf 1 juni aanstaande vindt er geen triage meer plaats door bedrijfsartsen en andere artsen. Iedereen met klachten, werkenden en niet-werkenden, kan dan rechtstreeks contact opnemen met de GGD en een test aanvragen.

Lees meer
20 mei 2020

Re-integreren in coronatijd

Ook met de huidige coronacrisis moet u als werkgever aan de Wet verbetering poortwachter blijven voldoen. U leest hier wat u als werkgever kunt doen.

Lees meer
20 mei 2020

Preventief medisch onderzoek

De Arbowet verplicht werkgevers om hun werknemers in de gelegenheid te stellen een PMO te ondergaan. Het PMO bestaat uit methoden voor bedrijfsartsen om de gezondheid van werknemers te waarborgen en, indien mogelijk, te bevorderen.

Lees meer
7 april 2020

Onze corona aanpak

We hebben onze productmanager Ingrid van Oosterhout gevraagd of ze de corona aanpak bij Keerpunt kan toelichten.

Lees meer
18 maart 2020

Veelgestelde verzuim vragen coronavirus

Wanneer mag u uw werknemer in tijden van corona wel en niet ziekmelden? We hebben deze en andere veelgestelde vragen voor u op een rij gezet.

Lees meer
13 maart 2020

Dienstverlening gaat ondanks corona gewoon door

Als onderdeel van alle maatregelen om verspreiding van het covid-19 virus (“corona”) te voorkomen, werken alle medewerkers van Keerpunt vanaf vandaag vanuit huis. Tenminste tot 1 april of nadere berichten.

Lees meer
3 maart 2020

Medische unit voor meer slagvaardigheid

Er is een nijpend tekort aan bedrijfsartsen in Nederland. Wij hebben daarom een eigen medische unit opgezet zodat we de kwaliteit én snelheid van onze arbodienstverlening hoog kunnen houden.

Lees meer
3 maart 2020

Stress reguleren met behulp van Virtual Reality

Stress. Een van de belangrijkste verzuimredenen. Maar dat hóeft niet. Jamzone ontwikkelde een prijswinnende, innovatieve Virtual Reality (VR) game waarmee werknemers leren om stress te herkennen en er op een positieve manier mee om te gaan.

Lees meer
3 maart 2020

Een werknemer is twee jaar ziek. Wat nu?

Zodra een werknemer langer dan twee jaar ziek is, veranderen de regels rondom re-integratie en uitkering. Standaard neemt UWV re-integratie en betaling (van een uitkering) over. Maar werkgevers kunnen er ook voor kiezen om dat voor tien jaar zelf te blijven doen, als eigenrisicodrager voor de WGA.

Lees meer
28 februari 2020

Het coronavirus op de werkvloer

Het coronavirus is al weken het gesprek van de dag. En helemaal nu sinds 27 februari 2020 de eerste coronabesmetting in Nederland is vastgesteld. De adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) over hoe we hier mee om moeten gaan zijn leidend.

Lees meer
23 januari 2020

Het werk van Arjen Vonk

Arjen Vonk zou in eerste instantie een jaar aan de slag gaan als manager Business Solutions. Inmiddels zijn we bijna vijf jaar verder en werkt hij nog steeds bij Keerpunt, nu als Manager Arbodienstverlening.

Lees meer
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020