medewerker
Keerpunt > Medewerker > Re-integratieproces

Uw re-integratieproces

Verplichtingen werkgever

Als u door omstandigheden langere tijd niet kunt werken, bijvoorbeeld door ziekte, is uw werkgever verplicht u te helpen weer aan het werk te komen als u (deels) hersteld bent. Re-integratie noemen we dit. Daarnaast is uw werkgever verplicht om in ieder geval 2 jaar lang (een deel van) uw loon door te betalen.

Verplichtingen medewerker

U moet zelf ook meewerken aan uw re-integratie. U moet doen wat u kunt. Bijvoorbeeld door tijdelijk ander werk te accepteren binnen het bedrijf. Of een cursus te volgen. De bedrijfsarts beoordeelt wat uw beperkingen en mogelijkheden zijn.

Re-integratiespecialist van Keerpunt

Om uw re-integratie in goede banen te leiden, kan uw werkgever een re-integratiespecialist van Keerpunt inschakelen. Keerpunt zorgt er dan voor dat iedereen zich optimaal en volgens de regels en wetten inzet voor uw re-integratie. Ook kunnen wij ervoor kiezen om een training, behandeling of begeleiding aan te bieden om uw re-integratie te bespoedigen. Onze begeleiding is persoonlijk en wordt altijd zo goed mogelijk afgestemd op uw specifieke situatie.

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020