Inloggen XpertSuite

XpertSuite is ons het verzuimsysteem. Werkgevers houden hierin bij wie van hun medewerkers ziek is. Zo kunnen wij hun snel, gemakkelijk en AVG proof helpen. Hieronder omschrijven we hoe u voor de eerste keer kunt inloggen.

Lees verder
Inloggen XpertSuite

Inloggen kan op https://login.xpertsuite.nl
Heeft u al een eerste keer ingelogd en wilt u weten hoe u voor de tweede keer kunt inloggen? Ga dan naar onze pagina over inloggen met 2-factor beveiliging.

Voer uw inlognaam en wachtwoord in. Let op hoofdletters, leestekens en kleine letters. Klik op ‘Inloggen’.

Logt u voor het eerst in? Dan dient u een aantal extra stappen te doorlopen. Als eerste dient u uw mobiele telefoonnummer te registreren, waarna u op ‘Bevestigings- SMS versturen’ klikt. U kunt uw mobiele nummer invoeren zonder streepje. U ontvangt een SMS met een bevestigingscode. Voer deze in en klik op ‘Doorvoeren’.
Uw mobilenummer wordt gebruikt bij het inloggen. XpertSuite kent namelijk een 2-factor beveiliging. U leest hier wat dit inhoudt.

Na het bevestigen van uw mobilenummer kunt u aangeven of u een eenmalige code wenst te ontvangen ten behoeve van inloggen. Deze is te gebruiken wanneer u onverhoopt geen bereik zou hebben en toch wenst in te loggen. Klik (in ieder geval) op ‘Doorgaan’.

Daarna dient u een beveiligingsvraag te selecteren en uw antwoord daarop in te voeren. Deze gegevens zijn benodigd als u uw wachtwoord kwijt bent.

Na opslaan bent u succesvol ingelogd in XpertSuite.

Mocht het, na het doorlopen van deze stappen, niet lukken om in te loggen? Dan kunt u met ons contact opnemen en helpen wij u graag verder.

Wij gebruiken cookies
We gebruiken cookies om u de beste ervaring te bieden op onze website. Onder ‘instellingen wijzigingen' leest u meer over welke cookies wij gebruiken. Wilt u weten hoe Keerpunt in haar dienstverlening omgaat met persoonsgegevens van werknemers en werkgevers, lees dan ons Privacy Statement.
Noodzakelijke & functionele cookies
Wij plaatsen noodzakelijke cookies om te zorgen dat basisfuncties van onze website goed werken. Functionele cookies zorgen ervoor dat u de website op de juiste manier kan bekijken en gebruiken. Ze onthouden bijvoorbeeld welk product u wilt bestellen en uw voorkeursinstellingen zoals taal. Deze cookies hebben zeer weinig invloed op uw privacy en plaatsen wij daarom altijd.
Ingeschakeld Uitgeschakeld
Analytische cookies
Analytische cookies zoals Google Analytics en Google Tag Manager meten het website bezoek en helpen ons om de website te verbeteren. Deze gegevens worden anoniem verzameld en hebben weinig invloed op uw privacy.
Ingeschakeld Uitgeschakeld
Marketing cookies
Marketing cookies (zoals LinkedIn, Twitter, Facebook en Pardot) worden gebruikt om te zien hoe u onze website gebruikt en op basis daarvan relevante of gepersonaliseerde advertenties te tonen op onder andere social media. Ze zorgen er ook voor dat u een advertentie niet te vaak te zien krijgt. Ook gebruiken we deze cookies om voorkeuren te onthouden als u bijvoorbeeld eerder een formulier ingevuld hebt en later terugkomt op onze website.