intermediair
Keerpunt > Intermediair

Keerpunt voor u als Intermediair

De informatie die relevant is voor u, op één pagina.

Een zekere toekomst

U ontvangt ongetwijfeld vragen over de veranderende wetgeving op het gebied van sociale zekerheid. Over bijvoorbeeld de vernieuwde Arbowet, de modernisering van de Ziektewet of de keuze die werkgevers recentelijk maakten om eigenrisicodrager door de WGA te blijven of niet.

Lees meer

Ambitie

Keerpunt kan terugvallen op jarenlange ervaring, maar kijkt graag vooruit. Wij hebben de ambitie om middels kennisdeling met verzekeraars en volmachten tot een optimaal resultaat te komen.

Lees meer

Dienstverlening binnen verzekerd belang

Nationale-Nederlanden en De Amersfoortse Verzekeringen bieden verzuimverzekeringen aan waar onze dienstverlening onderdeel is van het product of als aanvullende module kan worden bijverzekerd. Onze dienstverlening omtrent casemanagement is daarbij in de prijs inbegrepen.

Lees meer

Snelheid door mandaat

Keerpunt heeft de bevoegdheid om bij een positieve kosten-baten analyse, die door ons wordt uitgevoerd, direct over te gaan tot interventie. Dus zonder tussenkomst van de verzekeraar, wat de snelheid bevordert.

Lees meer

Benieuwd wat Keerpunt voor u kan betekenen?

 

Onze diensten

Download onze brochure

Meer weten? Onze brochure biedt informatie over onze diensten. Klik hier om de brochure te downloaden.

Download PDF

Schrijf in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven? Door hier uw e-mailadres achter te laten, ontvangt u informatie over het laatste nieuws rondom Keerpunt, verzuim, re-integratie en wetgeving.

Wat maakt Keerpunt uniek?

Keerpunt helpt, begeleidt, adviseert en traint. Dit doen we proactief, persoonlijk en altijd gemotiveerd vanuit ons positieve mensbeeld.

 

Waarmee kan Keerpunt u van dienst zijn?

Heeft u een vraag of opmerking? De medewerkers van Keerpunt helpen u graag. Bekijk onze veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

Neem contact op
  • U geeft ons gemiddeld een 8,1 voor onze dienstverlening. Onze deskundige medewerkers en het persoonlijk contact zorgen voor hoge kwaliteit van dienstverlening en hoge klanttevredenheid.
  • Keerpunt is al ruim 17 jaar sterk in de samenwerking met de werkgevers, de verzekeraars De Amersfoortse en Nationale-Nederlanden, de verschillende intermediairs, volmachten en het externe artsennetwerk.

Wat zeggen anderen over ons?

Meerdere intermediairs aan het woord:

“Gewoon duidelijk communiceren. Dat je weet wat je van elkaar kunt verwachten en dat dat duidelijk teruggekoppeld wordt. En dat gaat goed.”
“Dat het de werkgever, onze klant dus, zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. De ondernemers hebben het al heel druk, en hebben geen tijd om allerlei formulieren in te vullen. Zij willen daar zo min mogelijk tijd aan besteden en zo makkelijk mogelijk moet het zijn.”
“Wat kenmerkend voor Keerpunt is, is de kennis en hun providerboog.”
“Keerpunt is een professioneel bedrijf dat goed weet waar ze voor staat en het dienstverleningsdocument dat ze op papier hebben gezet, leven ze ook goed na. Dat is wat ik ervaar bij Keerpunt.”

Veelgestelde vragen

Momenteel zijn er specifiek voor u nog geen vragen geselecteerd. Heeft u toch een vraag? Schroom dan niet om deze aan ons te stellen.


Bekijk alle vragen

Uw vraag nog niet beantwoord?

We zijn trots op onze klanten

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief