Wie bent u?
Keerpunt > Intermediair en Volmacht

Intermediair en Volmacht

Wij zijn specialist op het gebied van arbodienstverlening, casemanagement, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

a.s.r. en Nationale-Nederlanden splitsen joint venture Keerpunt

Per 1 oktober 2020 gaan Keerpunt en HCS samen verder. Keerpunt is een joint venture van a.s.r. en Nationale-Nederlanden. Beide aandeelhouders zijn voornemens per 1 oktober 2020 de werkzaamheden van Keerpunt te splitsen tussen a.s.r. en HCS, dochter van Nationale-Nederlanden.

Lees verder

Aanvragen van Covid-testen rechtstreeks bij GGD

Vanaf 1 juni aanstaande vindt er geen triage meer plaats door bedrijfsartsen en andere artsen. Iedereen met klachten, werkenden en niet-werkenden, kan dan rechtstreeks contact opnemen met de GGD en een test aanvragen.

Lees verder

Re-integreren in coronatijd

Ook met de huidige coronacrisis moet u als werkgever aan de Wet verbetering poortwachter blijven voldoen. U leest hier wat u als werkgever kunt doen.

Lees verder
icon

Werkgevers geven een 8,5 voor onze dienstverlening.

Lees verder
icon

Wij werken met de beste providers.

Lees verder
icon

Bewezen effectiever bij de aanpak van verzuim.

Lees verder

Neem nu contact op

Laat Keerpunt Contact Opnemen

Blijf op de hoogte via uw e-mail

Op de hoogte blijven? Door hier uw e-mailadres achter te laten, ontvangt u informatie over het laatste nieuws rondom Keerpunt, verzuim, re-integratie en wetgeving.

Uw e-mail adres

Onze diensten

Wat zeggen anderen over ons?

Meerdere intermediairs aan het woord:

“Wat kenmerkend is voor Keerpunt, is hun kennis en providerboog.
“Dat het de werkgever, onze klant dus, zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. De ondernemers hebben het al heel druk, en hebben geen tijd om allerlei formulieren in te vullen. Zij willen daar zo min mogelijk tijd aan besteden en zo makkelijk mogelijk moet het zijn.”
“Gewoon duidelijk communiceren. Dat je weet wat je van elkaar kunt verwachten en dat dat duidelijk teruggekoppeld wordt. En dat gaat goed”
“Keerpunt is een professioneel bedrijf dat goed weet waar ze voor staat en het dienstverleningsdocument dat ze op papier hebben gezet, leven ze ook goed na. Dat is wat ik ervaar bij Keerpunt.”
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020