Wie bent u?
Keerpunt > Hoge Klanttevredenheid

Hoge Klanttevredenheid

Een tevreden klant is voor Keerpunt van groot belang. Wanneer een werkgever of medewerker te maken krijgt met verzuim willen wij de beste begeleiding bieden. Daarom zijn we erg trots dat we hoog scoren op klanttevredenheid. Werkgevers geven ons maar liefst een 8,3 voor onze dienstverlening.

Persoonlijke aanpak

Als intermediair of volmacht wilt u uw klant voorzien van het beste advies en hem zo goed mogelijk ondersteunen. Dit geldt ook op het gebied van re-integratie. Wanneer uw klant te maken krijgt met verzuim komt er veel op hem af. Daarom wilt u voor uw klant de beste begeleiding tijdens het verzuim. Uit onderzoek dat Keerpunt continu uitvoert onder werkgevers en medewerkers blijkt dat we hoog scoren op klanttevredenheid, namelijk met een cijfers van 8.3.

Keerpunt is een arbodienstverlener met een brede kennis op het gebied van wet- en regelgeving rondom re-integratie. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak bij de begeleiding van verzuim. Onze re-integratiespecialist stelt samen met de werkgever en de medewerker een plan op dat past bij de specifieke situatie. We zijn betrokken en houden rekening met de wensen van beide partijen. En daarbij werkt Keerpunt bij het inzetten van interventies samen met de beste providers uit de markt. Met de juiste inzet van interventies versnellen we de duurzame re-integratie van de medewerker en beperken we de financiële gevolgen van verzuim.

Continu meten van onze dienstverlening

Door onze persoonlijke aanpak in combinatie met de brede kennis die wij hebben op het gebied van de wet- en regelgeving rondom re-integratie, scoort de dienstverlening van Keerpunt hoog op klanttevredenheid (gemiddelde score van 8,3). Dit blijkt uit klanttevredenheidsonderzoeken die we uitvoeren onder werkgevers en medewerkers. Door Keerpunt in te schakelen, helpt u uw klant aan een professionele samenwerkingspartner die re-integratie op een efficiënte, transparante en klantvriendelijke manier begeleidt.

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020