Wie bent u?
Keerpunt > Ook als het even niet meer werkt.

Ook als het even niet meer werkt.

Bij Keerpunt weten we hoe belangrijk werken is.

Werken geeft ons een plek in de maatschappij. Werken is meedoen. Toch hebben we dagelijks te maken met organisaties waar mensen langs de kant staan, om veel verschillende redenen. Dat kan vaak anders. Wij geloven dat iedereen op een gezonde manier aan de slag kan, ook als het even niet meer werkt. Daarom zijn wij specialist op het gebied van arbodienstverlening, casemanagement,  re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Bij ruim een miljoen werknemers spelen in de privésituatie zorgen die nadelig zijn voor het functioneren op het werk, zo blijkt uit onderzoek. Zeker wanneer problemen zich opstapelen, dreigt langdurig ziekteverzuim. Re-integratiespecialist Nicole Choi adviseert: ‘Ziekteverzuim voorkomen? Práát met elkaar.’

Meer weten?

Wij adviseren u graag over onze dienstverlening.

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Nieuws en ontwikkelingen volgen?

Blijf op de hoogte via onze kwartaalnieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen en nieuws rondom Keerpunt, verzuim, re-integratie en wetgeving.

Uw e-mail adres

Antoine vertelt over het mes in zijn nek, de dwarslaesie die hij eraan overhield, en over zijn duurzame re-integratie naar een baan in de horeca.
Raymond vertelt over het keerpunt in zijn loopbaan.
Bespreek jij je privésituatie met je baas?

Werkgevers geven ons een 8.3 voor onze dienstverlening. Daar zijn we trots op!

Wij werken voor 46.000 werkgevers in heel Nederland!

Het gemiddelde verzuim is 2,5% bij onze werkgevers, een stuk lager dan het landelijk gemiddelde van 4,5%.

Onze dienstverlening

Keerpunt is specialist op het gebied van arbodienstverlening, casemanagement,  re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Kijk dan hier.

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2019