Wie bent u?
Keerpunt > Ook als het even niet meer werkt.

Ook als het even niet meer werkt.

Bij Keerpunt weten we hoe belangrijk werken is.

Werken geeft ons een plek in de maatschappij. Werken is meedoen. Toch hebben we dagelijks te maken met organisaties waar mensen langs de kant staan, om veel verschillende redenen. Dat kan vaak anders. Wij geloven dat iedereen op een gezonde manier aan de slag kan, ook als het even niet meer werkt. Daarom zijn wij specialist op het gebied van arbodienstverlening, casemanagement,  re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Bij ruim een miljoen werknemers spelen in de privésituatie zorgen die nadelig zijn voor het functioneren op het werk, zo blijkt uit onderzoek. Zeker wanneer problemen zich opstapelen, dreigt langdurig ziekteverzuim. Re-integratiespecialist Nicole Choi adviseert: ‘Ziekteverzuim voorkomen? Práát met elkaar.’

Meer weten?

Wij adviseren u graag over onze dienstverlening.

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Laat Keerpunt Contact Opnemen

Nieuws en ontwikkelingen volgen?

Blijf op de hoogte via onze kwartaalnieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen en nieuws rondom Keerpunt, verzuim, re-integratie en wetgeving.

Uw e-mail adres

Op donderdag wakker worden in het ziekenhuis nadat je op maandag thuis bent gaan slapen. Het overkwam administratief assistente Irma. Ze vertelt over de bloedvergiftiging, de lange herstelperiode en haar hoop deze zomer weer volledig te kunnen werken.
Leontien had vier baantjes toen ze pijn kreeg in haar borst: borstkanker. Ze vertelt hoe ze na een zware herstelperiode haar werk weer opbouwt, met een rooskleurige kijk op de toekomst.
Oud-accountmanager Eveline over de gedachte om onder een bus te lopen en toegeven dat het niet langer gaat. En over het keerpunt: haar re-integratie naar een baan in een veilige omgeving.
Door een auto-ongeluk kon Mirjam niet langer werken als keyaccountmanager. Ze vertelt over haar re-integratie, het keerpunt en haar toekomst als arbeidsdeskundige.
Antoine vertelt over het mes in zijn nek, de dwarslaesie die hij eraan overhield, en over zijn duurzame re-integratie naar een baan in de horeca.
Oud-bankier Raymond vertelt over zijn keerpunt van ‘hel op aarde’ naar re-integratie in een baan waar hij wél gelukkig is.
Zorg & Inkomen-specialist Dennis Holtkamp over de samenwerking met Keerpunt
Uit onderzoek van arbodienstverlener Keerpunt blijkt dat bij ruim een miljoen werknemers zorgen in de privésituatie nadelig effect hebben op het werk. Vaker in gesprek gaan met de werkgever over hoe het thuis gaat, zou dit kunnen voorkomen. Presentator Marcel Bamberg ging de straat op om te vragen: Wat bespreek jij met jouw werkgever?

Werkgevers geven ons een 8.3 voor onze dienstverlening. Daar zijn we trots op!

Wij werken voor 46.000 werkgevers in heel Nederland!

Het gemiddelde verzuim is 2,5% bij onze werkgevers, een stuk lager dan het landelijk gemiddelde van 4,5%.

Onze dienstverlening

Keerpunt is specialist op het gebied van arbodienstverlening, casemanagement,  re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Kijk dan hier.

Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020