Wie bent u?
Keerpunt > Ruim 20 jaar voorkeursleverancier van De Amersfoortse

Ruim 20 jaar voorkeursleverancier van De Amersfoortse

Als uw werknemer tijdelijk niet kan werken is dat heel vervelend. Voor uw werknemer, maar ook voor u als werkgever. Zeker als dit een langere periode duurt. Keerpunt begeleidt u bij verzuim en re-integratie van uw zieke werknemers. Onze persoonlijke benadering is wat ons zo sterk maakt. Onze re-integratiespecialisten kijken verder dan alleen regelgeving, symptomen en het proces. Zo kunnen we effectiever handelen en zijn we u nog beter van dienst. En door de recente overname van de Bedrijfsartsengroep kunnen we bedrijfsartsen nu nóg sneller inzetten. Werkgevers waarderen onze dienstverlening daarom ook met een 8,5!

Onze diensten

Arbodienstverlening

Kies als werkgever ook voor onze gecertificeerde arbodienstverlening. Als arbodienst begeleiden onze hoog opgeleide re-integratiespecialisten werkgever én werknemer al vanaf dag één. Of het nu gaat om het voorkomen van ziekte óf langdurig verzuim.

Ziektewet dienstverlening

Wij begeleiden uw ex-medewerker naar een duurzaam herstel. Onze bedrijfsartsen en gespecialiseerde casemanagers zorgen ervoor dat u voldoet aan de eisen van de Wet verbetering Poortwachter en de Ziektewet. Daarnaast stellen wij het recht op de Ziektewetuitkering vast, net als de hoogte en de duur van deze uitkering. Ook verzorgen wij de uitkeringsadministratie voor u. Mocht uw werknemer zich niet aan zijn verplichtingen houden, dan ondersteunen wij u bij de het voorbereiden van beschikkingen en toepassen van maatregelen richting uw werknemer.

Ons dienstenoverzicht arbodienstverlening

U kunt hier ons dienstenoverzicht en prijzen voor arbodienstverlening downloaden.

Kies voor Keerpunt

Wilt u kiezen voor onze dienstverlening? Download dan ons omzetformulier. Deze kunt u digitaal invullen en naar uw adviseur e-mailen. Uw adviseur kan dan voor u de dienstverlening van Keerpunt afsluiten.

Omzetformulier

Waarom Keerpunt

Werkgevers beoordelen ons met een 8,5

Gemiddeld verzuim 2,3% vs. landelijk 4,2%

Persoonlijke begeleiding door re-integratiespecialisten

Basiscontract opvragen (alleen voor werkgevers die aangesloten zijn bij Keerpunt)

Bent u reeds als werkgever aangesloten bij Keerpunt? U kunt dan uw basiscontract aanvragen door een e-mail te versturen aan contractbeheer@keerpunt.nl. Zet in deze e-mail de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam
  • Contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon
  • E-mail adres
  • Polisnummer
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020