Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Geen categorie > Dienstverlening gaat ondanks corona gewoon door

Dienstverlening gaat ondanks corona gewoon door

13 maart 2020

Als onderdeel van alle maatregelen om verspreiding van het covid-19 virus (“corona”) te voorkomen, werken alle medewerkers van Keerpunt vanaf vandaag vanuit huis. Tenminste tot 1 april of nadere berichten.

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

Thuiswerken

Thuiswerken is voor Keerpunt en haar medewerkers heel gewoon. We doen het al meer dan tien jaar en vrijwel iedereen werkt in een normale situatie ook al één of twee dagen per week thuis. Onze processen en systemen zijn daarom volledig klaar om deze tijdelijke verandering goed te ondersteunen. Onze dienstverlening aan u zal daarom niet of nauwelijks veranderen.

Spreekuur bedrijfsarts

De geplande spreekuren bij onze bedrijfsartsen worden omgezet naar telefonische contacten. Hiervan worden de betreffende medewerkers uiteraard op de hoogte gesteld. Verder blijven de richtlijnen van het RIVM van kracht, dat als een verzuimende medewerker kenmerken vertoont van het virus, deze telefonisch contact op moet nemen met de huisarts.

Meer informatie?

Het advies van het RIVM is leidend. Op deze pagina van het RIVM vindt u de meest actuele informatie en veel gestelde vragen over het coronavirus.Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020