Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Nieuws > Keerpunt, Elabo en Jobport slaan digitaal de brug van spoor 1 naar spoor 2

Keerpunt, Elabo en Jobport slaan digitaal de brug van spoor 1 naar spoor 2

8 oktober 2019

Jobport biedt sinds de zomer 2019 FunctieLab aan, een instrument waarmee een arbeidsdeskundige een functionele mogelijkhedenlijst (FML) van een kandidaat kan vertalen naar arbeidsmogelijkheden. Door de koppeling zijn de uitkomsten direct bruikbaar in Jobport.

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

De koppeling is met name interessant voor arbeidsdeskundigen die in het arbeidsdeskundig onderzoek serieus aandacht besteden aan het arbeidsperspectief van een kandidaat. Zij kunnen in FunctieLab de FML van een kandidaat invoeren waarna ze direct zien welke functies en bijbehorende taken nog passend zijn voor de kandidaat. In Jobport kunnen arbeidsdeskundigen vervolgens de geduide functies vertalen naar arbeidsperspectief en dus ook naar de reële mogelijkheden op
passend werk.

Wat is FunctieLab?
FunctieLab is ontwikkeld door Keerpunt en Elabo en bedoeld om arbeidsdeskundigen te ondersteunen in het vormen van het advies en duiden van arbeidsmogelijkheden. FunctieLab is per direct beschikbaar en wordt aangeboden door Jobport. Jobport is een digitale partner in werk & loopbaan. De standaard software van Jobport is in te richten voor dienstverlening op maat en wordt
veelal ingezet door re-integratiebedrijven, mobiliteitscentra en sociale diensten.

 Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020