Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Geen categorie > Tips van een Australische metselaar om de hittegolf te overleven

Tips van een Australische metselaar om de hittegolf te overleven

24 juli 2019

Code Oranje vanwege het warme weer, maar nog niet in heel Nederland is het bouwvak. De Arbowet schrijft geen maximale temperatuur voor tot waar mensen nog mogen werken en dus kan het goed zijn dat er metselaars zijn die met dit weer toch aan de slag moeten.

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

Daarom zijn wij opzoek gegaan naar goede tips om deze hitte te overleven. En als ze ergens op de wereld weten hoe je goed om gaat met hitte, dan is het wel Down under. Dus hebben wij aan een Australische metselaar een aantal tips gevraagd voor onze Nederlandse Brickies.

Michael Taylor schrijft voor de Australische website becomeabricklayer.com.au. Dit zijn zijn tips: Begin vroeg zodat je in het koelere gedeelte van de dag kan werken Werk in de schaduwzijde van het project, als deze er is Neem een koelbox mee met voldoende drinken en ijsblokjes/koelelementen Drink voldoende water gedurende de dag Draag een hoed met en brede rand en een T-shirt met lange mouwen om de zon van je af te houden Vergeet het cement niet vochtig en werkbaar te houden Houd ook je gereedschap in de schaduw Neem een time-out van de zon wanneer je deze nodig hebt

Lees het volledige artikel op becomeabricklayer.com.au.Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2019