Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Arbodiensten > Keerpunt en Bedrijfsartsengroep gaan samen verder

Keerpunt en Bedrijfsartsengroep gaan samen verder

11 april 2019

Keerpunt heeft alle aandelen van Bedrijfsartsengroep Holding B.V. uit Heerenveen overgenomen. Hiermee combineren we de expertise van beide partijen op het gebied van arbodienstverlening en gezondheidsmanagement en kunnen onze gezamenlijke klanten nog beter bediend worden.

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

Door de krachten te bundelen versterken we onze positie in de markt. Bedrijfsartsengroep heeft jarenlange ervaring met het leveren van zelfstandige bedrijfsartsen aan bedrijven, casemanagementorganisaties en arbodiensten. Keerpunt heeft haar wortels in re-integratie en casemanagement en groeit op dit moment sterk in arbodienstverlening. Beide bedrijven vullen elkaar dus goed aan.

Erwin Lots, directeur van Keerpunt: ‘Het verzuim in Nederland neemt al jaren toe. Dat vraagt om een professionele, duurzame aanpak. Door samen te werken met Bedrijfsartsengroep kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Hun visie sluit goed aan bij die van Keerpunt. Allebei streven we naar de beste dienstverlening op het gebied van re-integratie en verzuim, met een no-nonsense aanpak waarbij kwaliteit en aandacht voor de klant leidend is.’

Hans Recourt, directeur Bedrijfsartsengroep: ‘Wij zochten een partner om de continuïteit van onze organisatie te waarborgen. Door de schaarste aan bedrijfsartsen hadden we ook steeds meer behoefte aan structurele samenwerking met goede casemanagers om werkgevers te ondersteunen bij hun verzuimmanagement. Keerpunt past heel goed bij ons als het gaat om professionaliteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie. Tegelijkertijd kunnen we met Keerpunt een breder pakket in de markt aanbieden.’

Bedrijfsartsengroep blijft zelfstandig en onder haar eigen naam opereren. De twee directeur-grootaandeelhouders Hans Recourt en Kees Geelen zullen voor de periode van een jaar aanblijven.

Lees het interview

Vlnr: Jolande Dirkx (directeur Keerpunt); Hans Recourt (directeur Bedrijfsartsengroep); Erwin Lots (directeur Keerpunt); Kees Geelen (directeur Bedrijfsartsengroep)

Over Keerpunt
Keerpunt is dé partner voor gezond werken. Minder ziekteverzuim is onze ambitie. Gezond werken is ons uitgangspunt.
Keerpunt realiseert duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van gezond werken – van arbodienstverlening, re-integratie en casemanagement tot aan WGA en ziektewet.
Werkgevers en werknemers kunnen bij Keerpunt rekenen op persoonlijke begeleiding en deskundig advies. We organiseren een optimale samenwerking tussen alle betrokkenen en richten ons altijd op wat wél kan.
Zo werken we samen aan minder verzuim en gezond werken. Daar wordt iedereen beter van.

Over Bedrijfsartsengroep
Bedrijfsartsengroep is een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige bedrijfsartsen. Wij leveren vaste of flexibel inzetbare bedrijfsartsen direct aan werkgevers en casemanagement- en verzuimorganisaties die werken volgens het Eigen Regie-model. Organisaties kunnen ook bij ons terecht voor ondersteunende diensten op het gebied van arbeid en gezondheid, zoals arbodienstverlening, preventief medisch onderzoek en keuringen. Bedrijfsartsengroep heeft ongeveer twintig medewerkers op het hoofdkantoor in Heerenveen en werkt samen met meer dan honderd bedrijfsartsen op spreekuurlocaties door heel Nederland. Aangesloten bedrijfsartsen worden intensief ondersteund op het gebied van nascholing en administratie.
www.bedrijfsartsengroep.nlDeel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020