Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > XpertSuite > XpertSuite: een nieuw online verzuimprogramma

XpertSuite: een nieuw online verzuimprogramma

18 december 2018

Keerpunt stapt over op een nieuw, makkelijker en efficiënter verzuimprogramma, XpertSuite.

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten
Vanaf begin 2019 gaat Keerpunt geleidelijk over op XpertSuite, een nieuw online verzuimprogramma. Aansluitend bij de behoeften van werkgevers wordt het beheren van verzuimdossiers makkelijker en efficiënter. Daarnaast voldoet het programma aan de laatste normen op het gebied van techniek en veiligheid. XpertSuite werkt volledig conform AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Bescherming van uw persoonsgegevens en die van uw klanten is hiermee gewaarborgd. Meer informatie.

Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020