Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Duurzame inzetbaarheid > Nieuw: de medische unit

Nieuw: de medische unit

12 oktober 2018

Het tekort aan bedrijfsartsen neemt toe. Om minder afhankelijk te zijn van de beschikbaarheid van bedrijfsartsen en meer te kunnen sturen op kwaliteit gaat Keerpunt werken met taakdelegatie. Wat betekent dat?

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

Medische unit

Binnen een afgeschermde medische unit worden werkzaamheden gedelegeerd aan speciaal opgeleide praktijkondersteuners onder supervisie van de bedrijfsarts van Keerpunt. De bedrijfsarts blijft eindverantwoordelijk, maar de praktijkondersteuner kan de situatie inventariseren. Op deze manier kan de begeleiding snel gestart worden. Dit heeft een positieve invloed op het re-integratieproces van de zieke werknemer.

Meer informatie

Binnenkort ontvangt u meer informatie over dit onderwerp. Heeft u eerder vragen, neem dan contact op met uw accountmanager.  

Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020