Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Arbodiensten > Keerpunt weer goedgekeurd

Keerpunt weer goedgekeurd

27 september 2018

Half september stond de 3-jaarlijkse her-certificering als arbodienst en re-integratiebedrijf op de kalender.

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten
Lloyds heeft deze dagen diverse gesprekken gevoerd met 18 medewerkers. Van re-integratiespecialist tot accountmanager en van privacy officer tot directie. Alle bedrijfsonderdelen zijn aan de orde gekomen. Naar aanleiding van deze gesprekken is Keerpunt weer voor de komende jaren gecertificeerd.

 Spannend

Ook re-integratiespecialist Serena had een gesprek met Lloyds: “Ik voelde mij vereerd dat ik hiervoor was uitgekozen en het was toch ook best wel spannend! Je wilt een goede indruk achterlaten van ons mooie bedrijf en het werk die wij met veel plezier doen. De meneer van Lloyds stelde vooral vragen over onze dagelijks terugkerende werkzaamheden en deze kon ik makkelijk beantwoorden.”

Trots

Kwaliteitsmanager Beyke: “Het leuke van dit soort dagen is dat een paar extra ogen met ons meekijken naar de bedrijfsvoering. Tips, aandachtspunten maar ook de kracht van ons bedrijf komen onder een vergrootglas te liggen, wat bijdraagt aan continue verbetering van onze bedrijfsvoering. En wat ben ik trots; want we kregen te horen dat onze kwaliteit hoog is, dat we met bevlogen medewerkers werken en dat we de zaken kwalitatief goed op orde hebben.”

Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2019