Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Het werk van > Het werk van Sheila Hekker

Het werk van Sheila Hekker

13 september 2018

In Het werk van … leggen we een medewerker van Keerpunt een aantal werk gerelateerde vragen voor. Sheila Hekker begon in het voorjaar van 2014 als re-integratiespecialist bij Keerpunt.

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

Wat wilde je vroeger worden?

“Op de middelbare school wilde ik advocaat of rechter worden. Mensen bijstaan en helpen op een rechtvaardige manier.”

 Heb je rechten gestudeerd?

“Ja, op de VU in Amsterdam. In 2013 ben ik afgestudeerd richting privaatrecht.”

 Had je een bijbaan?

“Tijdens mijn studie heb ik bij een aantal kleine advocatenkantoren in Amsterdam juridische ervaring opgedaan en een aantal maanden stage gelopen op Curaçao. Toen kwam ik erachter dat de advocatuur toch niets voor mij was. Er is weinig ruimte voor de mens en emotie.”

Wat ben je na je afstuderen gaan doen?

“Via een detacheringsbedrijf in de verzekeringsbranche heb ik een traineeship gevolgd. Ik werd vervolgens gedetacheerd bij een pensioenfonds in Utrecht maar dat werk was vooral cijfermatig. Ik zocht een baan met een socialere inslag en ben via Matchpartner bij Keerpunt gekomen.”

 Waar word je blij van?

“Van meerwaarde leveren en anderen helpen. Het mooiste compliment kreeg ik ooit van een werknemer die me belde en zei: ‘Ik heb je nooit persoonlijk ontmoet, maar je luisterend oor en je advies heeft me er echt doorheen geholpen.’ In ons vak kunnen we echt het verschil maken.”

 Hoe is je carrière bij Keerpunt verlopen?

“Ik ben in maart 2014 begonnen als re-integratiespecialist in het team LCB. Daar heb ik de arbodienstverlening uitgevoerd voor mkb-relaties. Drie jaar later ben ik overgestapt naar het Volmachtenteam van LCD, waar ik de volmachten heb bediend. Hierdoor heb ik naast arbodienstverlening ook ervaring met het uitvoeren van allerlei soorten dienstverleningen zoals casemanagement, service dossiers en second opinions. In de zomer van 2017 ben ik deels gestart in het Accountteam waar ik sinds 2018 volledig werk. In de rol van adviseur accounts ben ik de schakel tussen het operationele Volmachtenteam en de accountmanager. Ik ondersteun en adviseer het Accountteam, dat sinds deze zomer is uitgebreid en gedoopt tot Commercieel team. Daarnaast zorg ik voor de verbinding tussen de gemaakte (proces)afspraken met klanten en de uitvoering binnen Keerpunt. Ook houd ik mij bezig met de verkoop van de Ziektewet dienstverlening. Het is een heel leuke en afwisselende functie die ik iedereen zou aanbevelen. Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk toch de beslissing genomen om eind december een wereldreis te gaan maken en Keerpunt te gaan verlaten. De komende maanden gaan we op zoek naar een passende vervanger die mijn uitdagende functie kan overnemen.”

 Waar streven jullie met het Commercieel team naar?

“Wij streven naar schaalvergroting binnen de huidige volmacht portefeuille. Ook willen we Keerpunt als landelijke arbodienst in de markt zetten.”

 Wat zou je doen als jij in de directiestoel zat?

“Letten op vakmanschap en de juiste mensen op de juiste plekken te plaatsen. Er zijn veel hoogopgeleiden bij Keerpunt met talenten die we meer kunnen benutten.”  

Sheila Hekker

 

Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2019