Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Geen categorie > Hoge Klanttevredenheid werkgevers

Hoge Klanttevredenheid onder werkgevers

22 augustus 2018

Wanneer u te maken krijgt met verzuim, wilt u vanzelfsprekend de beste begeleiding en advies op maat. We zijn erg trots dat we hoog scoren op klanttevredenheid. Werkgevers geven ons gemiddeld maar liefst een 8,4 voor onze dienstverlening.

 

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

Persoonlijke aanpak

Wanneer u te maken krijgt met verzuim komen er veel taken op u af. Keerpunt ondersteunt u en uw zieke werknemer bij het proces om de re-integratie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Wij bieden op het juiste moment de beste oplossing door analytisch en naar de gehele context van het dossier te kijken. We zijn betrokken en houden rekening met de wensen van beide partijen. Door onze persoonlijke aanpak, in combinatie met de brede kennis die wij hebben op het gebied van de wet- en regelgeving rondom re-integratie, scoort de dienstverlening van Keerpunt hoog op klanttevredenheid. We scoren in 2018 gemiddeld een 8,4 op klanttevredenheid. Dit blijkt uit klanttevredenheidsonderzoek dat we uitvoeren onder werkgevers. Keerpunt is een professionele partner die u op een efficiënte, transparante en klantvriendelijke manier begeleidt.

Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020