Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Duurzame inzetbaarheid > Provider Manager bij Keerpunt

Wat doet de Provider Manager bij Keerpunt?

10 juli 2018

Guido van der Molen is ‘Provider Manager’ bij Keerpunt: “Kort gezegd ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en ontwikkeling van alle interventies die we inzetten bij de re-integratiebegeleiding.” Hij vertelt hierover op tigra.nl.

 

 

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

Keerpunt werkt alleen met de beste partners in de markt

Guido van der Molen is ‘Provider Manager’ bij Keerpunt, een unieke functienaam in Nederland. “Kort gezegd ben ik verantwoordelijk voor de inkoop en ontwikkeling van alle interventies die we inzetten bij de re-integratiebegeleiding. TIGRA is voor mij een samenwerkingspartner”, aldus Guido. Keerpunt is één van de belangrijkste spelers in Nederland als het gaat om arbodienstverlening, casemanagement, re-integratie en duurzame inzetbaarheid. Keerpunt helpt werkgever en medewerker bij het zetten van de juiste stappen om de re-integratie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Positief mensbeeld

Keerpunt is sterk in de samenwerking met de werkgevers, de verzekeraars De Amersfoortse en Nationale-Nederlanden, de verschillende intermediairs en volmachten. Guido: “Als arbodienst hebben wij vele loketten, want Keerpunt werkt voor diverse landelijke brancheorganisaties, zoals huisartsenvereniging, apothekers, kappers, horeca, transport etc. Ben je kapper of transportondernemer en heb je een zieke medewerker, dan bel je ons en wij begeleiden het traject van A tot Z. TIGRA heeft een goede landelijke dekking, zodat onze klanten gemiddeld binnen 15 à 20 minuten op de bestemming zijn. Wel zo makkelijk als je ziek bent, dat je niet lang hoeft te reizen. Keerpunt helpt mensen vanuit een positief mensbeeld duurzaam aan het werk. TIGRA past ontzettend goed bij deze filosofie. Dit door te focussen op wat iemand wel kan in plaats van alle aandacht te richten op het weghalen van de beperkingen. De programma’s van TIGRA, focussen op werkhervatting, op het in staat zijn om in het dagelijks leven te doen wat je wilt en moet doen.” Klik hier om het hele artikel te lezen.


Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020