Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Arbodiensten > Interview in De Jonge Apotheker

Interview De Jonge Apotheker

3 juli 2018

Productmanagers Marieke Aarsen en Ingrid Oosterhout zijn geïnterviewd voor het magazine De Jonge Apotheker.

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

Er komt veel kijken bij een verzuim en re-integratietraject. Ingrid van Oosterhout (productmanager arbo- en re-integratiedienstverlening) en Marieke Aarsen (productmanager duurzame inzetbaarheid) van Keerpunt geven antwoord op vragen die spelen rondom verzuim en re-integratie.

Een valkuil voor assistenten is dat er wordt gekeken naar wat ze niet meer kunnen in plaats van wat ze nog wél kunnen. Hoe motiveer je de assistent om te kijken naar wat ze wel kunnen op de werkvloer? Het belangrijkste is dat je als werkgever het gesprek met je werknemers aan durft te gaan. Werknemers beseffen soms nog onvoldoende dat re-integratie een gezamenlijke verantwoordelijkheid is voor werkgever én werknemer. Een helder verzuimprotocol, waarin de afspraken rondom ziekmelding en re-integratie zijn vastgelegd, is een goed startpunt voor het gesprek.

Klik hier om het hele artikel te lezen.Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2020