Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Het werk van Ella van Letten

Het werk van Ella van Letten

24 juli 2018

In Het werk van … leggen we een medewerker van Keerpunt een aantal werk gerelateerde vragen voor. Ella van Letten van Rossen is werkzaam als administratief medewerker.

Deel dit artikel Meer nieuwsberichten

Wat wilde je vroeger worden?

“Juf. Ik ben begonnen op de pabo, maar heb het niet afgemaakt. De opleiding is gericht op de volledige lagere schooltijd en ik wilde als achttienjarige vooral met kleuters werken.”

Wat ben je dan gaan doen?

“Ik ben gaan werken bij Albert Heijn. In het begin had ik een bijbaan achter de kassa en later heb ik een interne opleiding gedaan tot teamleider. In totaal heb ik daar veertien jaar gewerkt.”

Waarom ben je weggegaan?

“Onze oudste zoon werd geboren en na mijn zwangerschapsverlof heb ik nog een maand gewerkt. Daarna ben ik twee jaar ziek geweest. Uiteindelijk heb ik een re-integratietraject gevolgd bij Menea en vervolgens ben ik op uitzendbasis bij Keerpunt gekomen. Sinds 1 januari 2018 ben ik in vaste dienst en werk ik als administratief medewerker.”

Bevalt het?

“Ik heb het geweldig naar mijn zin. Dat komt vooral door de sfeer en de leuke collega’s. Ik verzorg de facturen van providers voor werkgevers die bij Nationale-Nederlanden verzekerd zijn. Dat is soms pittig en ook aanpoten, maar ik heb er een goed gevoel over.”

Welk onderdeel vind je het leukst?

“Het overleg met collega’s en met mijn contactpersonen bij Nationale-Nederlanden.”

Zijn er onderdelen die je minder leuk vindt?

“Soms krijg ik een telefoontje van een klant waar de betaling blijft. Ik verzorg alleen de facturen en uitbetalingen doe ik niet, maar mijn naam staat wel onder de ontvangstbevestigingsmail als contactpersoon. Ik vind het lastig om daar adequaat op te reageren”

Volg jij een opleiding?

“Ik studeer toegepaste psychologie in Leiden. In het team bij Keerpunt hoor ik dagelijks verhalen over het werk als casemanager en dat vind ik heel interessant. Ik wil graag verder komen in mijn werk. Een goede opleiding is belangrijk en ik wil een voorbeeld zijn voor mijn zoontjes.”

Hoe omschrijven collega’s jou?

“Sociaal, rustig en iemand waar ze op kunnen bouwen.”

Waar ben je trots op?

“Dat ik naast mijn 32-urige baan ook een studie volg. Verder ben ik er trots op dat mede door mijn inzet Nationale-Nederlanden ervoor heeft gekozen om voor onbepaalde tijd de facturen van providers door ons te laten verzorgen.”

Waar sta je over vijf jaar?

“Dan hoop ik als casemanager te werken.”

Wie is jouw voorbeeld?

“Mijn moeder. Ik heb diep respect voor haar. Ik ben een van een drieling en toen wij drie jaar waren is onze vader overleden. Mijn moeder heeft het in haar eentje moeten rooien en wij hebben nooit het gevoel gehad dat we iets tekort kwamen.”

Heeft dat invloed op hoe jij jouw kinderen opvoedt?

“Ja, ik ben opgegroeid in een gezin waar niet veel geld was en nu wij het goed hebben is het belangrijk om anderen te helpen. Zo ben ik opgevoed en die les wil ik bewust overbrengen op onze kinderen.”

 Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2019