Wie bent u?
Keerpunt > Nieuws > Arbodiensten > Zeer goed resultaat transitieaudit ISO 9001:2015

Zeer goed resultaat transitieaudit ISO 9001:2015

19 juli 2018
Deel dit artikel Meer nieuwsberichten
In mei is Keerpunt geauditeerd door Lloyds voor de transitieaudit 9001:2015. Vandaag hebben we vol trots de certificaten in ontvangst mogen nemen! Dat mag gevierd worden.

Streven naar hoge klanttevredeheid

Iedere dag werken onze medewerkers aan het behalen van de beste resultaten en een hoge klanttevredenheid. Dit vertaalt zich in de terugkoppeling die wij van Lloyds hebben ontvangen: onderscheidend, consistent en een professioneel systeem. En dit past goed bij de kernwaarden van Keerpunt; ambitieus, persoonlijk en deskundig.

Altijd voor het beste resultaat

Kwaliteitsmanager Beyke van Cranenburgh; “Keerpunt is een prachtig bedrijf om voor en mee te werken. We werken met alle collega’s samen voor de beste resultaten. Ik ben als kwaliteitsmanager daarom erg trots op deze prachtige prestatie en kijk met veel vertrouwen naar de toekomstige (her)certificeringen.”         Certificaat Arbodiensten Certificaat van Goedkeuring

Deel dit artikel
Volg ons op sociale media

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Scroll naar boven
© Keerpunt 2019